همسر شهید مدافع حرم «مرتضی زارع»:
خانم «طینهزاده» گفت: تصور برخی از ما گاهی اینگونه است که شهدا افراد عجیب و غریبی با رفتارها، اعتقادات و زندگی متفاوت از سایرین هستند؛ اما برتری که شهدا نسبت به سایرین دارند، این است که در بزنگاهها انتخاب درست را انجام میدهند.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف شهید سپهبد قاسم سلیمانی:
سرلشکر «سید یحیی صفوی» مکتب شهید سلیمانی را قدرت نرم افزاری و راهبردی شکست آمریکا و صهیونیسم بین الملل دانست.
فعال فرهنگی الجزایری:
خانم هناء سعاده در دیدار با سیدجلال جعفریمیرآقایی، رایزن فرهنگی ایران در الجزیره گفت: سردار سلیمانی شهید امت اسلام و قدس شریف است.
مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت مدافع حرم «مجید قربانخانی»، ۲۱ دی در مسجد جامع الغدیر واقع در یافتآباد برگزار میشود.
در آیین بزرگداشت تقدیر از خانوادههای شهدای مدافع حرم مطرح شد؛
مدیرعامل صنایع غذایی گلها گفت: هرچه داریم، امنیت، آسایش و آرامشمان را از شهدا داریم. بهترین جوانانی که اگر جنگ نبود جز نخبههای کشور بودند و شاهد وضعیت بهتری در حوزههای مختلف اجتماعی و اقتصادی بودیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان گفت: وقتی شهید سلیمانی وارد میدان میشد داعشیها میگفتند کسی توان مقابله با او را ندارد. خیلی از این افراد وقتی مرام و مسلک سردار را شنیده یا دیده بودند به دامن اسلام پناه آوردند.
کربلایی «ایوب ارغوانی» پدر شهید مدافع حرم «محمدتقی ارغوانی» دار فانی را وداع گفت.
سردار «کوثری» در مراسم بزرگداشت شهید «هادی طارمی»:
مشاور فرمانده کل سپاه گفت: ابتکار عمل فرمانده معظم کل قوا در ارسال نظامیان به مرزهای غربی کشور و ارسال نامه به آیتالله سیستانی مبنی بر تشکیل نیروهای مردمی (حشدالشعبی) در عراق، زمینه شکست «داعش» را فراهم کرد.
یادداشت/ حجتالاسلام علی شیرازی
شهدای مدافع حرم که مایه افتخار جامعه اسلامی، مایه افتخار ایران و لبنان و سوریه و عراق و پاکستان و افغانستان، و مایه افتخار اسلام محمدی و تشیع علوی شدند، با حماسههایی که در سوریه و عراق آفریدند و با فداکاریهای خود، تمامی نقشههای آمریکای چپاولگر و متجاوز را در منطقهی غرب آسیا از بین بردند.
«زینب سلیمانی» در گفتوگو با «راشاتودی» مطرح کرد؛
فرزند سردار سپهبد شهید «قاسم سلیمانی» گفت: برای ما «ترامپ» و «بایدن» فرقی ندارند، ما با سیاستهای آمریکا مشکل داریم و این تغییر نخواهد کرد. «ترامپ» و «بایدن» شبیه هم با افکار و رویکرد مشابه هم هستند و هیچکدام بهتر از دیگری نیست.