بخش اول؛
بخش نخست گفتوگو با علی اصغر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در خصوص اهمیت نشر ارزشهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و علل بزرگداشت آن را در ادامه مشاهده میکنید.
سخنگوی قرارگاه مرکزی مهارتآموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با انتقاد از اقدام دیوان عدالت اداری در ابطال قانون استفاده از تسهیلات ایثارگرانی که سهچهارم خدمتشان در جبهه حضور داشتند، گفت: از این دیوان درخواست میکنم که این موضوع را به حالت اولیه بازگرداند.
بخش اول؛
بخش نخست گفتوگو با «علی گلمرادی» عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در خصوص اهمیت نشر ارزشها در جامعه و بهرهوری از آن در نسل جوان میگوید.
اقدامات مجلس برای جلوگیری از افزایش قیمت ها، از زبان «علی گلمرادی» عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی را در ادامه مشاهده میکنید.
لزوم بهره گیری از درسهای دفاع مقدس از منظر حجتالاسلام «نصرالله پژمانفر» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی را در این بخش مشاهده میکنید.
بخش اول؛
بخش نخست گفتوگو با سردار سرتیپ داود عامری، رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در خصوص فعالیتهای این سازمان را در ادامه مشاهده میکنید.
گفتوگو با شرکت کنندگان در مراسم وداع با پیکر شهدای امنیت که عصر امروز (۲۸ آبان) در معراج شهدای تهران برگزار شد را در این بخش مشاهده میکنید.
بخش اول؛
بخش نخست گفتوگو با «سید حسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص وحدت اسلامی و لزوم اتحاد و انسجام در میان اقوام و ملل اسلامی را در این بخش مشاهده میکنید.
بخش اول؛
نشست تبیین و تحلیل بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با حضور اساتید حوزه علمیه و دانشگاه در خبرگزاری دفاع مقدس برگزار شد. جزئیات این نشست تحلیلی، در بخشهای مجزا بزودی قابل بهره برداری خواهد بود.
سفیر یمن در ایران:
ابراهیم محمد الدیلمی با ابراز امیدواری نسبت به پایان یافتن تجاوز سعودیها به یمن در آیندهای نزدیک، گفت: جنگ علیه یمن فقط از جانب عربستان و امارات نیست، بلکه آمریکاییها، اسرائیلیها و انگلیسیها نیز در این جنگ حضور دارند.